Karin Crnek

Sem certificirana hipnoterapevtka, barvni praktik in certificirani INLPTA coach za rast in razvoj posameznika, timov in skupin. Zaključila sem tudi 2-letno usposabljanje iz transakcijske analize – organizacijske smeri. S svojim znanjem, izkušnjami, energijo, predanostjo ter iskrenostjo želim pomagati ljudem.

Del svojega življenja sem preživela v tujini. Mogoče prav zato še vedno rada del svojih prostih dni preživim na potovanjih, predvsem v toplih krajih. Kljub temu ali pa ravno zato je moja še neuresničena želja obisk Aljaske in vožnja s pasjo vprego.

Ko se odločimo prevzeti odgovornost zase, se nam odprejo neslutene možnosti za spremembe, ki si jih želimo.

Moje znanje

Znanja in izkušnje sem pridobivala, doma in v tujini, na seminarjih in izobraževanjih iz: komunikacije, psihologije, čustvene inteligence, moderiranja  skupin in skupinskih procesov,  timskega coachinga, grafičnega moderiranja, transakcijske analize, nevrolingvističnega programiranja, energetske medicine, barvne terapije, hipnoterapije, numerologije.

Usposabljanja in coaching izvajam po metodah ter načelih transakcijske analize in nevrolingvističnega programiranja; nekajkrat letno predavam in vodim vaje na Višji strokovni šoli BIC v Ljubljani.

Svoje znanje nadgrajujem z življenjskimi izkušnjami ter jih skupaj z zgodbami,  znanjem ter pozitivno naravnostjo delim na delavnicah med tiste, ki vedo, da je prišel čas za usmerjanje pozornosti vase. Čas, ko je potrebno narediti osebne spremembe brez izgovorov na okolico, partnerje, starše, otroke, šefe in sodelavce.

Delavnice in treningi

Izvajam treninge pozitivnih sprememb s ciljno usmerjenimi delavnicami in svetovanji iz: timskega dela, vodenja, komunikacije, reševanja konfliktov…

Že več let skozi delavnice, knjige in osebne izkušnje odkrivam, kako bolje obvladovati čustva, ter kakšen je njihov vpliv na zdravje in življenje nasploh. Ob tem me vedno znova prevzame spoznanje, kako obvladovanje čustev  privablja čudeže v medosebne odnose.